Kirjasto

Olen kerännyt lukijoille kattavan listan suomalaisia talouteen liittyviä blogeja, podcasteja ja videokanavia jotka tarjoavat mielenkiintoista sisältöä sijoittamiseen ja talouteen liittyen

Avaa oma osaketili

Nordnettiin

Talouteen liittyvät podcastit

Rahapodi

Osakevälittäjä Nordnetin tunnettu jo legendaariseksi muuttunut Rahapodi. Rahapodin isäntinä toimii legendaarinen kaksikko Martin Paasi ja Miikka Luukkonen. 

Pörssipäivä

Mikko Jylhän mielenkiintoinen podcast, jossa vieraiden kanssa käsitellään sijoittamista ja erityisesti ilmiöityä sijoittamiseen liittyen 

Nordea Markets Insights

Nordean julkaisema podcast, jossa käsitellään sijoittamista laajalti katsausten ja erilaisten asiantuntijahaastatteluiden avulla. 

Ostan asuntoja

Ensimmäinen suomalainen asuntosijoittamista käsittelevä podcast, jota kipparoi itseoikeutetusti asuntosijoittamisen asialaslähtöisyyden messias Harri Huru. 

InderesPodi

Inderes analyysitalon analyytikoiden podcast yhtiöihin ja markkinoihin liittyen. Taattua Inderesin sisällöntuotantoa, joka on ollut jo pitkään edelläkävijänä sijoitusviestinnässä. 

Rahamania

Talousvalmentaja Niina Nordlundin ja sijoittaja Tellu Uotilan taloutta ja rahaa käsittelevä podcasti. Löytyy myös youtubesta Vlogina. 

Rikastamo

Unna Lehtipuun ja Terhi Majasalmen taloutta käsittelevä podcast, jossa haastetaan yleisiä talouskäsityksiä ja oijotaan uskomuksia ja höpöhöpösijoitusjuttuja.

Melkein kaikki rahasta

Talouskirjailia ja toimittaja Julia Thurenin podcast rahasta ja siihen liittyvistä ilmiöistä 

#Teerenpelit

Sijoitustiedon Aki Pyysingin youtubekanava, joka saavilla myös podcastina. Viihdyttävää podcastia, Akin suoralla tyylillä ilman tissiposkimaista silottelua. 

Kirjasto 1

“Sijoittajien tulisi muistaa että innostus ja kulut ovat heidän vihollisiaan. Jos he haluavat ajoittaa osallistumisensa [markkinoille], heidän pitäisi olla pelokkaita kun toiset ovat ahneita ja ahneita kun toiset ovat peloissaan”

Warren Buffet

Talouteen liittyvät videokanavat

Sijoitustieto

Sijoitustiedon youtubekanavan sisältöä hallinnoi pääsääntöisesti Aki Pyysingin #teerenpelit, jossa haastatellaan sijoittajia ja poliitikkoja talouteen ja ilmiöihin liittyen. 

Mika Hyttinen

Sijoituskirjailija Mika Hyttisen Youtubekanava käsittelee sijoittamista laajalti erilaisissa opetusvideoissa.  

Taaleri

Sijoitusyhtiö Taalerin youtubekanava, josta löytyy markkinakatsauksia ja laajalti videoita sijoittamiseen liittyen. 

Nordea

Nordean youtubekanavalta löytyy sijoituskoulu, markkinakatsaus ja Sijoituspodi, joka suunniteltu sijoittajille. 

Visman Yrittäjyys360

Yrittäjyyspodcastissa vieraina yrittäjiä ja yleistä keskustelua yrittäjyydestä. 

Osuuspankki

Osuuspankin youtubekanavalta  löytyy listat sijoittajakouluun ja säästäminen ja sijoittaminen

InderesTV

Sijoitusviestinnän nuoret edelläkävijät näyttävät miten analyysitalo voi tuottaa lisäarvoa sijoittajille. Raakaa faktaa, mutta ei kraka kireällä. 

Scroll to Top