Nuuka

Nuuka

Olen Harri Riihimäki, 30-vuotias sijoittaja. Tällä hetkellä asun Puolan Lodzissa ja työskentelen Nordealla Banking officerina. Ennen ulkomaille töihin lähtöä olen työskennellyt sosiaalialalla pääasiallisesti lastensuojelussa. Olen koulutukseltani nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sosionomi ja tradenomi. Suomessa kotipaikkani on Kouvola.Tulen keskiluokkaisesta perheestä ja suvussani on ollut yrittäjyyttä kolmessa sukupolvessa. Lapsesta asti olen elänyt yrittäjäperheen arjessa ja sitä kautta omaksunut yrittäjälähtöisen ajattelutavan.

Nuukablogin tarina pähkinänkuoressa

 

Olen kotoisin Jurvasta, joka on Laihian naapurikunta ja sen vuoksi nuukuudesta on vitsailtu lapsuudesta saakka. Nuuka on ollut koko ikäni hyvin tyypillinen puhekielinen sana ja siksi se valikoitui blogin nimeksi. Halusin blogiini jotain henkilökohtaista, vaikka en aloitushetkellä ollut kulutustottumuksiltani lainkaan nuuka. Ajattelin muuttaa nimeä jos keksin paremman, en keksinyt.

Nuuka.blogin kirjoittaminen alkoi vuonna 2013 ja tavoitteena on saavuttaa ennenaikainen eläköityminen ennen kuin täytän 50 vuotta.

Ei ne suuret tulot vaan ne pienet menot

Läpinäkyvyys

Elä kuten opetat

Olen aina ollut sijoituksistani ja kaikesta tekemisestäni hyvin avoin ja sen vuoksi haluan esitellä omat sidonnaisuuteni ja käyttämäni palvelut avoimesti. Avoimuudella lukija voi olla varma, että kirjoittajalla ei ole taustalla vaikutustekijöitä tai asioita jotka voivat vaikuttaa kirjoittajan tuotoksiin.

Sidonnaisuuteni

Nuuka aloittaa työt Nordeassa

Työnantaja & pääpankki

Työskentelen Nordean tytäryhtiöllä Nordea SP ZOO:lla. Työskentelen Banking officerina. Olen Nordean asiakas ja asiakkuuteni on alkanut jo ennen työsuhdettani.

Nuuka 1

Jäsen

Jäsen, Toiminut Kouvolan osake-säästäjät varapuheenjohtajana

Nuuka 2

Yrittäjät

Toimin OP kevytyrittäjänä

ING_pankki_Puolassa

Ing Bank

Pääpankkini Puolassa

Nuuka Vuokranantajat RY haastattelu

Jäsen

Olen Vuokranantajat ry:n jäsen ja sitoutunut noudattamaan hyvää vuokratapaa

Veronmaksajat logo

Jäsen

Jäsen vuodesta 2019

Nuuka_sijoittaa_Nordnetin_avulla_osakkeisiin_ja_rahastoihin

Arvo-osuustilin säilyttäjä

Olen toiminut Nordnetin jäsenenä vuoodesta 2013 alkaen.

Mintos on vertaislainamarkkinoiden suurimpia lainojen välittäjiä

Vertaislainat

Olen pääasiallisesti vetäytynyt Vertaislainoista, mutta minulla on jäänyt muutama laina jota en pysty myymään ja siksi olen edelleen sijoittaja.

Nuuka 3

Yrityslainat

Olen tehnyt yhteistyötä Reinvestin kanssa ja olen heillä sijoittajan erittäin pienellä summalla.

Scroll to Top