Sijoitussuunnitelma

Sijoitussuunnitelman kaksi ydintä

Sijoitusuunnitelmani jakautuu kahteen osioon. Aktiivisesti-  ja passiivisestihallinnoituihin osioihin. Aktiiviseen osioon kuuluu asunnot ja suorat osakesijoitukset ja passiiviseen ETF ja rahastot. 

Nuukakoti - Vuokra-asunnot Kouvola ja Kotka

Asuntosijoitukset

Asuntosijoitukset on aktiivinen ydin ja sijoitusportfolioni selkesti suurin ydin. Asuntosijoittamisessa olen erikoistunut Kouvolan ja Kotkan keskustoissa sijaitsevista huonokuntoisista asunnoista, joissa remontilla on mahdollisuus luoda arvonnousua 

Remonttien ja kalustamisen avulla luomme lisäarvoa asukkaalle ja sen myötä pystymme samaan korkeampaa tuottoa asunnoista.  Asiakastyytyväisyys on lähellä sydäntä ja pyrin tekemään vuokranantajana asioita paremmin kuin muut. 

Avaa oma osaketili

Nordnettiin

Sijoitussuunnitelma 1

Osakesijoitukset

Osakesijoitukset kohdistuvat pääasiallisesti suuriin ei-syklisiin ja osinkoa maksaviin yhtiöihin. Suorat osakesijoitukset ovat pidossa, eikä uusi ostoja ole suunnitelmissa. Uudet sijoitukset arvopaperimarkkinoille kohdistuvat ETF-rahastoihin. 

2019 alkaen olen tavoitteellisesti vähentänyt suorien omistusten määrää ja keskittynyt omistuksiani passiiviseen ETF-salkkuuni. 

Sijoitussuunnitelma 2
Peter Lynch

Jos et opiskele yhtään mitä yritykset tekevät ja toimivat, sinulla on sama menestys ostamalla osakkeita kuin pokeripelissä, jos panostat katsomatta korttiasi.

ETF

ETF-strategiani on osa passiivista ydintä. ETF-salkun avulla hajautan sijoituksiani globaalisti passiivisesti hallinnoituihin ETF-rahastoihin.

Sijoitan Nordnetin ETF-kuukausisäästön avulla kuluttomasti kuukausittain. 06/2020 kuukausisäästön kulut muuttuivat.  Uuden hinnoittelun mukaan kuukausittainen kulu on 2,5€/kk niinä kuukausina kun kuukausisäästön avulla osteaan ETF:iä. 

Olen valinnut neljä rahastoa, jotka sijoittavan maanosien mukaisesti: Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Aasia ja Kehittyvät markkinat.

Sijoitussuunnitelma 3

Muut

Vertaislainamarkkinoilla saatuani 5500€ käkättimeen, olen jäänyt seurantakannalle vaihtoehtoisten sijoitusten osalta. 

Tällhetkellä muut osiossa löytyy: S-osuuksia, kryptoja ja vertaislainoja 

Sijoitussuunnitelma 4
Scroll to Top